Pracownia Cukiernicza "Zagoździński" jest zlokalizowana w Warszawie, przy ul. Górczewskiej 15. Specjalnością cukierni są pączki. Są one przygotowywane według tradycyjnej receptury, wyrabiane ręcznie, wyłącznie z naturalnych składników. Do smażenia pączków używany jest smalec. Jako nadzienie służy marmolada wieloowocowa, Cukiernia działa na rynku już od 1925 roku. Założona została przez p. Władysława Zagoździńskiego. Pączki dostępne są z dodatkiem lukru lub cukru pudru.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
579 | 4.7 / 5 | |
314 | 4.9 / 5 | |
tripadvisor | 12 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–15:00 |
Wtorek |
09:00–15:00 |
Środa |
09:00–15:00 |
Czwartek |
09:00–15:00 |
Piątek |
09:00–15:00 |
Sobota |
09:00–13:00 |
Niedziela | - |