Piekarnie - powiat sieradzki

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
Piekarnia Rzemieślnicza W. Kuczewski, B. Lipińska S.C. piecze dla swoich klientów już od 35 lat. Jest to firma rodzinna, której specjalnością jest pieczywo powstałe na bazie naturalnego zakwasu chlebowego, bez użycia ulepszaczy, sztucznych barwników ...
II
Miejsce
Piekarnia Piotr Wlazły założona została przez Piotra i Annę Wlazły, a zajmuje się produkcją mąki oraz pieczywa. Dzięki temu pieczywo wypiekane w piekarni może być najwyższej jakości, powstaje bowiem z mąki wytwarzanej we własnym młynie, wypiekane jest ...
III
Miejsce
Piekarnia Rzemieślnicza Zagłoba jest miejscem, gdzie tradycja i jakość są najważniejsze. Pracownicy produkują chleb, który oparty jest na naturalnym zakwasie. Pieczywo opiekane jest w tradycyjnym piecu ceramicznym, dzięki czemu jego smak jest wyjątkowy. ...
Laureaci
Laureaci
Delicja Piekarnia Cukiernia to firma rodziny Zakrzewskich, która dostarcza na lokalny rynek najlepszej jakości wyroby piekarnicze oraz słodkie specjały. Zarówno pieczywo, które występuje tu w wielu rodzajach, jak i ciasta czy ciasteczka powstają na bazie ...
Laureaci
Piekarnia Gocek S.C. mieści się przy ulicy Uniejowskiej 12 w Sieradzu. Piekarnia ta czynna jest przez trzy dni w tygodniu, w poniedziałki w godzinach od 8 do 16, a we wtorki i środy od 5 do 16. Jest to nowoczesna piekarnia, która działa jednak w dużej ...
Laureaci
Piekarnia Drożdżyk znajduje się w miejscowości Wróblew, przy ulicy Słomków Mokry 7. Piekarnia produkuje chleby na naturalnym zakwasie, pszenno-żytnie i gatunkowe a także bułki - zwykłe i gatunkowe. Produkują też wyroby półcukiernicze, w tym ciasta, ciastka ...
Laureaci
Przedsiębiorstwo handlowo – produkcyjne „Bagietka” Sp. z o.o. posiada siedzibę pod adresem Grunowo 80, 89-620 Chojnice. Firma powstała w 1992 roku. Początkowo zajmowała się produkcją pieczywa francuskiego, głównie bagietek. W krótkim czasie oferta została ...
Inne firmy z województwa
Laureaci
Laureaci
Cukiernia Górniakowski mieści się w Łodzi i można ją odnaleźć na ulicy Złotnej 47. Jest to miejsce czynne każdego dnia w tygodniu. Od poniedziałku do czwartku zaprasza wszystkie zainteresowane osoby od godziny 6 do 20, w piątki zamknięcie następuje pół ...
Laureaci
Piekarnia Oskroba zajmuje się produkcją naturalnego pieczywa na zakwasie, a także pysznych wypieków i znajduje się w Łodzi, przy ulicy Armii Krajowej 33. Piekarnia doskonałą jakość oferowanych produktów zawdzięcza umiejętnemu łączeniu nowoczesnych rozwiązań ...
Laureaci
Piekarz to firma z wieloletnim doświadczeniem, która mieści się w Łodzi przy ul. Ogrodowej 19a. W ofercie pachnące chleby, rumiane bułeczki, chrupiące bagietki i złociste pączki. Wszystkie wyroby wytwarzane są przez doświadczonych profesjonalistów. Wypiekane ...
Laureaci
Laureaci
Piekarnia Stefański działa nieprzerwanie od 1906 roku w Zduńskiej Woli. Oryginalne, tradycyjne receptury, własnej roboty zakwas, mąka najlepszej jakości oraz brak konserwantów i polepszaczy smaku gwarantują, że pieczywo wypiekane w tym miejscu jest zawsze ...
Laureaci
Tokarski Marian, Kobalczyk Eligiusz. Piekarnia jest w Łodzi przy ulicy Ejsmonda 21/23. Piekarnia ta otwarta jest od godziny 5:00 do 18:00 w dni tygodnia. W sobotę natomiast czynna jest od 5:00 do 14:00. Dlaczego warto ją odwiedzić? Przede wszystkich ...
Laureaci
Zakład Piekarski dowodzony przez Jacka Lasotę założono w 1992 roku. Jego siedziba mieści się w Żarnowie przy ulicy Szerokiej 18. Do piekarni udać trzeba się w dniach poniedziałek, wtorek, środę, czwartek oraz piątek od 6:00 do 14:00, w sobotę godziny ...
Laureaci
Laureaci
W Białej Rawskiej przy ulicy Narutowicza działa Piekarnia Kuliccy. Przez cały dzień w tygodniu (5:00-18:00) można kupować w niej różne produkty piekarskie oraz cukiernicze. Piekarnia otwarta sjest także w soboty od 6:00 do 15:00. Bardzo ważną informacją ...