Piekarnie - powiat żyrardowski

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
III
Miejsce
Piekarnia PUTKA to rodzinny biznes, którego tradycje sięgają 1918 roku. Władysław Putka był założycielem piekarni w Rembertowie. Jest to firma przekazywana z pokolenia na pokolenie. Piekarnia posiada trzy zakłady piekarnicze w różnych miejscach (Warszawa ...
Laureaci
Zakład piekarniczy "Ola" utrzymuje się na rynku od 1991 roku. Jest to kameralna, rodzinna firma, która dużo uwagi przykłada tradycyjnym recepturom i wyśmienitym smakiem. Na wysoką jakość ich wyrobów składają się między innymi naturalne zioła i dodatki, ...
Laureaci
Laureaci
Laureaci
Tradycyjna Piekarnia Oskroba to jeden z lokali sieci Oskroba, który znajduje się w Żyrardowie, w województwie mazowieckim. Piekarnia Oskroba znana jest ze swoich ciast francuskich i półfracuskich. Nadzienia owocowe lub serowe dla miłośników słodkości, ...
Laureaci
Laureaci
Inne firmy z województwa
Laureaci
Galeria Wypieków Lubaszka zlokalizowana jest w Warszawie, przy ulicy Aleje Jerozolimskie 29. Na rynku istnieje od 2002 roku. Specjalnością firmy są wyroby piekarnicze i cukiernicze. W ofercie znaleźć można m.in.: chleb żytnio-pszenny na naturalnym zakwasie ...
Laureaci
Zielony Pomidor to firma cateringowa z warszawy, mająca swoją siedzibę przy ulicy Burakowskiej 11. Firma oferuje profesjonalny catering dietetyczny, dostarczany do klienta w formie diety pudełkowej. W tutejszych daniach nie znajdziemy sztucznych, chemicznych ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia Putka to rodzinna firma z siedzibą w Warszawie, przy ul. Brata Alberta 1. Firma posiada długoletnią tradycję działalności, założył ją Władysław Putka, w Rembertowie, w 1918 roku. Obecnie firma posiada trzy zakłady produkcyjne. W ofercie ...
Laureaci
Piekarnia Tomaszewscy na Żytniej to rodzinne miejsce, chociaż na rynku usług piekarniczych posiada już wieloletnią tradycję. Produkuje się tutaj pieczywo w oparciu o naturalne składniki i technologie. Oprócz szerokiego wyboru pieczywa (chlebów i bułek, ...
Laureaci
Piekarnia z tradycją od 1979 roku otwarta przez rodzinę Jana Sobańskiego. W ich bogatym menu znajdziemy między innymi pączki z wieloma różnymi pysznymi nadzieniami, rogaliki, drożdżówki, jak również chleby i bułki wszelakiej maści. Dzięki wieloletnim ...
Laureaci
Piekarnia w Kotarwicach, założona przez Beatę Chełmińską, funkcjonuje na rynku od ponad 20 lat. Oferują pieczywo robione na naturalnym zakwasie, według starych lokalnych tradycji. Od 2017 roku poszerzyli swoją działalność o wyroby cukiernicze. Specjalizują ...
Laureaci
Marukyan Piekarnia Ormiańsko-Gruzińska zlokalizowana jest w Warszawie, przy ulicy Kruczej numer 51. Piekarnia oferuje pieczywo wypiekane w tradycyjny gruziński sposób, czyli na miejscu w ręcznie robionych piecach. W lokalu piekarni klienci mogą kupić ...
Laureaci
Miasteczko Wilanów znajduje się w Warszawie przy ulicy Aleja Rzeczypospolitej. Zostało ono zbudowane w oparciu o projekt zwany ,,Master planem”. Należy tutaj wspomnieć, że to pierwsze osiedle, które właśnie powstało w oparciu o taki właśnie projekt. ...
Laureaci
Piekarnia Gruzińska znajduje się w Ząbkach koło Warszawy, przy ul. Powstańców 27. Piekarnia prowadzi własny punkt sprzedaży, w którym wypiekane jest świeże pieczywo gruzińskie. Firma działa od 2019 roku. W ofercie piekarni znajduje się gruziński chleb ...
Laureaci
Piekarnia Ormiańsko-Gruzińska Marukyan przy placu Mirowskim 1/111 (Hala Mirowska) należy do sieci lokali funkcjonujących na warszawskim rynku piekarniczym od kilku lat. W ofercie znajdują się smakołyki, których receptury zostały zaczerpnięte z kuchni ...