Piekarnie - powiat olsztyński
oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
Piekarnia Etna w Lidzbarku Warmińskim jest regionalną firmą, która od 1992 roku dostarcza okolicznym mieszkańcom najwyższej jakości wypieki, które cechuje przede wszystkim staranność przygotowania oraz naturalny skład. Wśród nich tradycyjne chleby, bułki ...
Laureaci
Dortex to piekarnia, która znajduje się pod adresem Słubicka 2 w miejscowości Pisz w województwie warmińsko-mazurskim. Piekarnia zajmuje się tworzeniem, wypiekaniem oraz sprzedażą dobrej jakości produktów stworzonych ze składników naturalnych. A bogatej ...
Laureaci
Piekarnia "Emila" działa w Ostródzie przy ulicy Partyzantów 37a jako spółka cywilna. Świeże pieczywo można nabyć codziennie, od poniedziałku do soboty w godzinach 6-14. Piekarnia zajmuje się wypiekiem pieczywa od podstaw, tylko i wyłącznie z najlepszych ...
Laureaci
"Jagodzianka" to piekarnio-ciastkarnia, której właścicielem jest Mariusz Tyrawski. Siedziba firmy jest zlokalizowana w Olsztynie (województwo warmińsko-mazurskie) przy ul. Bolesława Limanowskiego 2A. Piekarnia jest czynna od poniedziałku do piątku od ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia WARMIŃSKA to miejsce, które oferuje nie tylko dobre pieczywo i wyroby cukiernicze, ale także miejsce spotkań przy kawie ze znajomymi, miejsce na odrobinę rozkoszy dla podniebienia, na krótką pauzę w ciągu dnia. W ofercie wyroby piekarnicze ...
Laureaci
Młynomag prowadzi działalność skupioną wokół produkcji i dystrybucji mąki. Powstaje ona w zabytkowym młynie – jednym z najstarszych w Polsce – który działa od 600 lat. Siedziba firmy mieści się w Grodzkim Młynie w pobliżu Reszela. Firmowy produkt zyskuje ...
Laureaci
Piekarnia Tygrys, która znajduje się w Baniach Mazurskich w województwie warmińsko-mazurskim, to zakład, który kompleksowo zajmuje się wytwarzaniem oraz sprzedażą wszelkiego rodzaju wypieków. W tym miejscu zakupić można świeże chleby oraz bułki, wyroby ...
Laureaci
Piekarnia Marek Chyczewski Działdowo poleca wypieki na co dzień oraz te od święta. To m.in. chleb wykonany w oparciu o receptury tradycyjne, ale także ten uzyskiwany według bardziej oryginalnych przepisów, chociażby Bonvital z wysoką zawartością błonnika. ...