"Sano Gluten Free" to idealna alternatywa dla osób, które z powodów zdrowotnych nie mogą jeść zwykłego pieczywa. Piekarnia produkuje chleby i bułki, które strukturą upodabniają się do produktów z gluten. Sprawdzą się więc u osób chorych na celiakię lub takich, którzy świadomie rezygnują z produktów na bazie pszenicy. W ofercie znajdują się np. kokosowe lub czekoladowe ciasteczka, chleb z dynią lub słonecznikowy oraz bułki "3ziarna" lub z dynią. Biuro firmy znajduje się przy ul. Wesołej 41 w Żywcu. Otwarte jest w godzinach 8:00-16:00 od poniedziałku do piątku.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
3 | 5.0 / 5 | |
6 | 5.0 / 5 | |
zumi | 4 | 4.8 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–16:00 |
Wtorek |
08:00–16:00 |
Środa |
08:00–16:00 |
Czwartek |
08:00–16:00 |
Piątek |
08:00–16:00 |
Sobota | - |
Niedziela | - |