Piekarnia Cukiernia Podlaska

LAUREAT PLEBISCYTU ORŁY

Piekarnia Cukiernia Podlaska

2018 laureat konkursu2018 bronze2019 laureat konkursu2020 laureat konkursu2020 silver2021 laureat konkursu2021 silver2022 laureat konkursu2022 gold2023 laureat konkursu2023 gold
9.1
Drohiczyn, ul.Polna 11/12
O firmie:

Piekarnia i Cukiernia Podlaska powstała w 1993 roku i do roku 2010 funkcjonowała pod szyldem „Croissant”. Działalność położona jest w Drohiczynie nadcBugiem w województwie podlaskim. Od początku działalności oprócz wyrobów piekarniczych piekarnia produkuje też wyroby cukiernicze. Sukces ich produktów kryje się przede wszystkim w naturalnych składnikach i tradycyjnych recepturach wypieków. Od samego początku działalności uwagę skupiali na tym, aby ich wyroby powstawały według tradycyjnych receptur. Dlatego też chleb wyrabiany jest na zakwasie co gwarantuje mu niepowtarzalny aromat i niezapomniany smak.

Oceny na poszczególnych stronach

Tylko zalogowani użytkownicy maja dostęp do tych danych.
Strona internetowa Ilość ocen Ocena
22 4.7 / 5
8 5.0 / 5
Data skanowania: 28.07.2023
Drohiczyn
ul.Polna 11/12

Godziny otwarcia:
Poniedziałek 08:00–13:00
Wtorek 08:00–13:00
Środa 08:00–13:00
Czwartek 08:00–13:00
Piątek 08:00–13:00
Sobota -
Niedziela -
Zobacz profil firmy na
Ranking of companies

Znajdź specjalistę

Plebiscyt skupia najlepszych w branży

Szukasz specjalisty w pobliżu Ciebie? Sprawdź naszą wyszukiwarkę. Korzystaj tylko z usług najlepszych!
Szukaj