Zdzisław Byrdziak prowadzi swoją piekarnię w miejscowości Skoczów przy ul. św. Ojca Pio 18. Punkt sprzedaży pieczywa jest czynny od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00, a w soboty krócej 8:00 - 13:00. Piekarnia powstała w 1992 r. z pasji do wypieków i cukiernictwa. Pieczywo pszenne, żytnie oraz z dodatkiem ziaren jest tutaj wypiekane z najwyższą starannością, a wszystkie składniki są zawsze świeże i najwyższej jakości. Ciągle udoskonalane zaplecze technologiczne piekarni wpływa na jej wydajność, dzięki czemu na stoły klientów trafia więcej pieczywa najwyższej jakości.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
47 | 4.7 / 5 | |
1 | 5.0 / 5 | |
restaurantguru | 46 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–18:00 |
Wtorek |
08:00–18:00 |
Środa |
08:00–18:00 |
Czwartek |
08:00–18:00 |
Piątek |
08:00–18:00 |
Sobota |
08:00–13:00 |
Niedziela | - |