Piekarnia Zając jest firmą rodzinną działającą na rynku już od 1989 roku. Piekarnia została założona przez Roberta Zająca, który od dziecka interesował się sztuką piekarniczą podglądając w pracy miejscowych mistrzów piekarskich. W okresie 31 lat działalności piekarni właściciel stworzył własne receptury wypieku produktów, które głównie bazują na tradycyjnych śląskich recepturach piekarniczych. Można ich uznać za tradycyjną śląską piekarnię, w której znajdziemy wyłącznie produkty wykonane ze zdrowych i naturalnych składników pozbawionych ulepszaczy i wspomagającej chemii.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
40 | 4.8 / 5 | |
21 | 4.6 / 5 |
Poniedziałek |
05:00–12:00 15:00–19:00 |
Wtorek |
05:00–12:00 15:00–19:00 |
Środa |
05:00–12:00 15:00–19:00 |
Czwartek |
05:00–12:00 15:00–19:00 |
Piątek |
05:00–12:00 15:00–19:00 |
Sobota |
05:00–12:00 |
Niedziela | - |