Piekarnia Piwoński to tradycja od 60 lat, gdzie nadal wypieka się pieczywo w ceramicznym piecu. Lokal w Łomiankach każdego dni serwuje klientom świeże chleby, bułki, bagietki i wiele innych specjałów. W ofercie piekarni znajdziemy: chleb gryczany, miodownik, chleb orkiszowy, chleb pytlowy z czarnuszką, kilka rodzajów chleba razowego, chleb graham. Firma oferuje również hiszpańskie specjały i wypieki, np. hiszpańskie paluszki chlebowe. Kontakt z piekarnią: Łomianki, ul. Warszawska 88, i wielu punktów w Warszawie, mail: biuro@tradycyjnapiekarnia.pl
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
110 | 4.8 / 5 |
Poniedziałek |
07:00–19:30 |
Wtorek |
07:00–19:30 |
Środa |
07:00–19:30 |
Czwartek |
07:00–19:30 |
Piątek |
07:00–19:30 |
Sobota |
07:00–15:00 |
Niedziela | - |