Piekarnia Cukiernia Grzybki powstała w 1927 roku. Wraz z jej rozwojem pojawiały się kolejne punkty, w których można było kupić świeże pieczywo. I tak w 1996 roku powstał zakład przy ulicy Korkowej 68 w Warszawie. W ofercie znajduje się ponad 30 naturalnych rodzajów chleba (np. z ziarnami zbóż, pestkami dyni, słonecznika, czarnym sezamem, nasionami Chia, jagodami Goji czy śliwkami kalifornijskimi), wyroby cukiernicze, takie jak ciasta (np. babka czekoladowa, ciasto drożdżowe maślane), ciastka (np. babeczka z borówkami), torty (np. orzechowy, bezowy) oraz przekąski (np. batonik musli z żurawiną, paluch śniadaniowy z szynką).
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
1831 | 4.6 / 5 |
Poniedziałek |
06:00–20:00 |
Wtorek |
06:00–20:00 |
Środa |
06:00–20:00 |
Czwartek |
06:00–20:00 |
Piątek |
06:00–20:00 |
Sobota |
07:00–15:00 |
Niedziela |
08:00–17:00 |