Mistrzem wypieków w piekarni gruzińskiej "Penovani" jest rodowity Gruzin. Znakiem rozpoznawczym tej firmy jest doświadczenie piekarzy oraz jakość produktów. Sieć Penovani powstałą w 2017 roku i zrzesza 14 piekarni na terenie Warszawy i okolic. Wszystkie wyroby są pieczone w oparciu o tradycyjne gruzińskie metody. Aby spróbować niesamowitych wypieków z dalekiej Gruzji zapraszamy między innymi do lokalu znajdującego się pod adresem: Redutowa 52/u4 w Warszawie. Piekarnia przyjmuje wszystkich gości codziennie przez siedem dni w tygodniu, w różnych godzinach w zależności od dnia tygodnia.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
23 | 4.6 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–20:00 |
Wtorek |
08:00–20:00 |
Środa |
08:00–20:00 |
Czwartek |
08:00–20:00 |
Piątek |
08:00–20:00 |
Sobota |
08:00–21:00 |
Niedziela | - |