Piekarnie - powiat leżajski

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
Inne firmy z województwa
Laureaci
Laureaci
Jan Wątroba, właściciel piekarni od początku istnienia swojej firmy stawiał na najwyższą jakość składników i tradycyjne receptury. Zatrudnia doświadczonych cukierników i piekarzy, którzy zaspokajają gusta nawet najbardziej wymagających konsumentów ich ...
Laureaci
"Piekarnia Wiejska" w Knapach oferuje wyroby piekarnicze, takie jak: chleby (żytni staropolski, graham, 7 ziaren, razowy z pestkami dyni, wiejski, słonecznikowy, bez drożdży...), bułki (zwykłe, obwarzanki, czosnkowe, grahamki i inne), drożdżówki (z kruszonką, ...
Laureaci
Piekarnia nr 2 PSS Społem zlokalizowana jest w Dębicy, przy ulicy Żeromskiego 6. Jej początki sięgają 1936-1937 roku. Wytwarzane tu produkty cieszą się dużą popularnością wśród klientów. Specjalnością piekarni jest produkcja chleba i drobnego pieczywa, ...
Laureaci
Cukiernia Pokusa założona została przez mistrzynię cukiernictwa, Martę Rączkę-Żurawską, która w przygotowywanie słodkości wkłada mnóstwo wiedzy oraz zaangażowania. Wyroby cukiernicze wykonywane w Pokusie są zawsze smaczne i cieszące oko, a do ich wykonania ...
Laureaci
MK Piekarnia pojawiła się na rynku już 1997 roku pod nazwą, jeszcze pod inną nazwą. W ostatnich latach firmie udało się osiągnąć status największego producenta pieczywa białego w regionie, który daje zatrudnienie dla około 250 osób. Sprawdzone receptury, ...
Laureaci
Wypieki Gruzińskie - lokal na terenie miasta Rzeszów, ulica Grottgera 16. Piekarnia zlokalizowana przy Dworcu PKP. Świetnej jakości dania kuchni gruzińskiej - bogata oferta i przystępne ceny. Polecane są oryginalne gruzińskie Chaczapuri, gorące wypieki ...
Laureaci
Stara Piekarnia w Domaradzu, która mieści się przy ulicy Domaradz 318 w Domaradzu, posiada ponad 50-letnią tradycją. Oferuje ona naturalne i zdrowe pieczywo, które pozbawione jest w pełni konserwantów czy sztucznych barwników, a jego wypiekanie dzieje ...
Laureaci
"ANMAR Piekarnia-Bar" to lokal zajmujący się produkcją pieczywa wypiekanego na drewnie i liściach kapusty. Piekarnia mgr Anny Surmacz-Kałamarz działa od 2020 roku. Chleb pieczony jest tutaj na rozgrzanej cegle w piecach opalanych drewnem, jest to tradycyjny ...
Laureaci

Lux Wafel

2024 laureat konkursu
8.4