Piekarnie - Żeliszew Podkościelny

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
Inne firmy z województwa
Laureaci
Laureaci
Piekarnia Oskroba to rodzinna piekarnia z tradycjami. W chwili obecnej ma do dyspozycji aż trzy zakłady produkcyjne. Najważniejsze jest to, że wszystkie wyroby, jakie wychodzą z Piekarni Oskroba, powstają na bazie naturalnych składników, bez ulepszaczy ...
Laureaci
Piekarnia ODNowA znajduje się w miejscowości Kadzidło - ulica Warszawska 7. Piekarnia zaprasza na tradycyjne pieczywo. Codziennie wyrabiany jest naturalny zakwas, na którym potem pieczony jest chleb. Gorący, świeżo upieczony chleb jest dostępny w piekarni ...
Laureaci
Cukiernia Słodkie coś Warszawa zaprasza wszystkich tych, którzy mają ochotę faktycznie na słodkie coś. Tutaj, czyli w niestandardowym butiku cukierniczym, tych słodkości jest pod dostatkiem. Do wyboru są zatem m.in. ciasta drożdżowe, bezy, tarty, babki, ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia Klementynka znajduje się w Przasnyszu, przy ul. Baranowskiej 58. To firma rodzinna z wieloletnią tradycją. Pierwszy zakład został otwarty w 1992 roku . Obecnie firma posiada 4 zakłady produkcyjne. W ofercie przedsiębiorstwa znajduje ...
Laureaci
Piekarnia Marek Rosiński mieści się w Broku przy ulicy Jana Pawła II 34. Możesz tu kupić faworki, torty, pieczywo. Ma ona szeroką ofertę. Wszystkie torty prezentują się naprawdę pięknie, ale i jeszcze lepszy jest ich smak. Zresztą każdy produkt, który ...
Laureaci
Kawiarnia i Piekarnia Café Vincent mieści się w Warszawie, przy ulicy Nowy Świat 64. Jest to miejsce, w którym na klientów czekają takie przysmaki jak croissanty, quiche, wyśmienite tarty z dodatkiem owoców oraz pieczywo francuskie wypiekane codziennie ...
Laureaci
Piekarnia PUTKA oferuje szeroki wybór produktów zbożowych także dla osób, które uczulone są na gluten lub go nie tolerują. W sklepie zakupić także można produkty BIO. Piekarnia PUTKA produkuje ponad 70 rodzajów chleba i 80 wyrobów cukierniczych (w tym ...
Laureaci
Piekarnia Wanda posiada długoletnią tradycję. Historia firmy sięga lat 30. XX wieku. Wówczas to właśnie powstała pierwsza piekarnia rodzinna, której nazwa wzięła się od imienia założycielki, czyli babci Wandy. Chleb był w tamtych czasach wyrabiany ręcznie ...
Laureaci
Brodzik Naturalnie to piekarnia w Legionowie, tworząca swoje pieczywo z mąk z certyfikatem ekologicznym, na naturalnym zakwasie, ze starych odmian zbóż: orkiszu, płaskurki, samopszy, krzycy, bez dzisiejszej pszenicy czy drożdży. Specjalizują się również ...