Piekarnie - powiat żyrardowski

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
III
Miejsce
Piekarnia PUTKA to rodzinny biznes, którego tradycje sięgają 1918 roku. Władysław Putka był założycielem piekarni w Rembertowie. Jest to firma przekazywana z pokolenia na pokolenie. Piekarnia posiada trzy zakłady piekarnicze w różnych miejscach (Warszawa ...
Laureaci
Laureaci
Laureaci
Laureaci
Tradycyjna Piekarnia Oskroba to jeden z lokali sieci Oskroba, który znajduje się w Żyrardowie, w województwie mazowieckim. Piekarnia Oskroba znana jest ze swoich ciast francuskich i półfracuskich. Nadzienia owocowe lub serowe dla miłośników słodkości, ...
Laureaci
Laureaci
Zakład piekarniczy "Ola" utrzymuje się na rynku od 1991 roku. Jest to kameralna, rodzinna firma, która dużo uwagi przykłada tradycyjnym recepturom i wyśmienitym smakiem. Na wysoką jakość ich wyrobów składają się między innymi naturalne zioła i dodatki, ...
Inne firmy z województwa
Laureaci
Galeria Wypieków Lubaszka zlokalizowana jest w Warszawie, przy ulicy Aleje Jerozolimskie 29. Na rynku istnieje od 2002 roku. Specjalnością firmy są wyroby piekarnicze i cukiernicze. W ofercie znaleźć można m.in.: chleb żytnio-pszenny na naturalnym zakwasie ...
Laureaci
Zielony Pomidor to firma cateringowa z warszawy, mająca swoją siedzibę przy ulicy Burakowskiej 11. Firma oferuje profesjonalny catering dietetyczny, dostarczany do klienta w formie diety pudełkowej. W tutejszych daniach nie znajdziemy sztucznych, chemicznych ...
Laureaci
Piekarnia Cukiernia Putka to rodzinna firma z siedzibą w Warszawie, przy ul. Brata Alberta 1. Firma posiada długoletnią tradycję działalności, założył ją Władysław Putka, w Rembertowie, w 1918 roku. Obecnie firma posiada trzy zakłady produkcyjne. W ofercie ...
Laureaci
Piekarnia Tomaszewscy na Żytniej to rodzinne miejsce, chociaż na rynku usług piekarniczych posiada już wieloletnią tradycję. Produkuje się tutaj pieczywo w oparciu o naturalne składniki i technologie. Oprócz szerokiego wyboru pieczywa (chlebów i bułek, ...
Laureaci
Piekarnia z tradycją od 1979 roku otwarta przez rodzinę Jana Sobańskiego. W ich bogatym menu znajdziemy między innymi pączki z wieloma różnymi pysznymi nadzieniami, rogaliki, drożdżówki, jak również chleby i bułki wszelakiej maści. Dzięki wieloletnim ...
Laureaci
Piekarnia w Kotarwicach, założona przez Beatę Chełmińską, funkcjonuje na rynku od ponad 20 lat. Oferują pieczywo robione na naturalnym zakwasie, według starych lokalnych tradycji. Od 2017 roku poszerzyli swoją działalność o wyroby cukiernicze. Specjalizują ...
Laureaci
Marukyan Piekarnia Ormiańsko-Gruzińska zlokalizowana jest w Warszawie, przy ulicy Kruczej numer 51. Piekarnia oferuje pieczywo wypiekane w tradycyjny gruziński sposób, czyli na miejscu w ręcznie robionych piecach. W lokalu piekarni klienci mogą kupić ...
Laureaci
Miasteczko Wilanów znajduje się w Warszawie przy ulicy Aleja Rzeczypospolitej. Zostało ono zbudowane w oparciu o projekt zwany ,,Master planem”. Należy tutaj wspomnieć, że to pierwsze osiedle, które właśnie powstało w oparciu o taki właśnie projekt. ...
Laureaci
Piekarnia Gruzińska znajduje się w Ząbkach koło Warszawy, przy ul. Powstańców 27. Piekarnia prowadzi własny punkt sprzedaży, w którym wypiekane jest świeże pieczywo gruzińskie. Firma działa od 2019 roku. W ofercie piekarni znajduje się gruziński chleb ...
Laureaci
Piekarnia Ormiańsko-Gruzińska Marukyan przy placu Mirowskim 1/111 (Hala Mirowska) należy do sieci lokali funkcjonujących na warszawskim rynku piekarniczym od kilku lat. W ofercie znajdują się smakołyki, których receptury zostały zaczerpnięte z kuchni ...