Piekarnie - Wołczyn

oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
I
Miejsce
Bagietka to piekarnio - cukiernia założona przez pana Jana Podgórskiego. Jest to firma z ponad czterdziestoletnią tradycją. Przez ten czas funkcjonuje ona w miejscowości Wołczyn na ulicy Namysłowskiej 8. Można tam dostać przepyszne pieczywo oraz świeżo ...
II
Miejsce
Bagietka - miejsce, które posiada ogromne spektrum wypieków piekarniczych oraz wyrobów cukierniczych. Piekarnia-cukiernia mieści się w Wołczynie przy ulicy Namysłowskiej 8. Klienci codziennie przychodzą do niej i wybierają z mnóstwa produktów, które ...
Inne firmy z województwa
Laureaci
Laureaci
Laureaci
W Paczkowie przy ulicy Narutowicza 6 funkcjonuje Piekarnia Pałucki Józef. Piekarnia funkcjonuje we wsi od lat i niezmiennie oferuje świeże pieczywo doskonałej jakości. W ofercie znajdziemy chleby, bułki, bagietki, drożdżówki, pączki, rogale, ciastka, ...
Laureaci
Piekarnia-cukiernia Łubowski to wyjątkowe miejsce, gdzie od czterdziestu lat wypieka się wysokiej jakości pieczywo oraz wyroby cukiernicze. Chleb powstaje na naturalnym prawdziwym zakwasie, dlatego jego smak jest tak wyjątkowy. Utalentowani pracownicy ...
Laureaci
Piekarnia Wodnicki to lokal mieszczący się w województwie dolnośląskim, w powiecie wrocławskim, we wsi Kępa przy ulicy Luboszyckiej 13. W piekarni stosuje się tradycyjne metody produkcji świeżych wypieków na naturalnym zakwasie. Firma swój pierwszy krok ...
Laureaci
Laureaci
Laureaci
Piekarnia Sklep Spożywczy Klaudiusz Prohaska to miejsce, które dla swoich klientów przygotowało szeroką ofertę różnorodnych gatunków pieczywa, które jest przygotowane z użyciem naturalnych, ekologicznych składników oraz tradycyjnych receptur, które mają ...
Laureaci
Cukiernia- Piekarnia M. M. Kupla to punkt gastronomiczny znajdujący się w miejscowości Głuchołazy przy ulicy Generała Sikorskiego 21. Punkt ten czynny jest od poniedziałku do soboty, w dni robocze w godzinach 5-17, a w soboty od 5 do 14. Miejsce to oferuje ...
Laureaci
Piekarnia-Cukiernia Effka w Strzelcach Opolskich słynie przede wszystkim z pieczywa na naturalnym zakwasie, wypiekanego w tradycyjnym piecu węglowym. Taki skład i proces zapewnia, że zyskuje on prawdziwy smak, puszyste wnętrze i chrupiącą skórkę. W sprzedaży ...